Säästa satoja kuntolaitteissa

KLIKKAA TÄSTÄ

60 päivän palautusoikeus

Ilmainen toimitus yli 200€

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 280,0 €

Kuntopyörä - Epsilon Exceed MX90

469 €

(sis. alv)

749 €

Varastossa

  • Säästät280,0 €
  • Korkea testiluokitus
  • Suuri ja vankka kuntopyörä
  • Korkea toiminnallisuus

Tuotekuvaus

Epsilon Exceed MX90 on iso ja tukeva kuntopyörä, jonka tietokoneessa, jossa on useita valmiita kunto-ohjelmia. Mallissa on painava 9 kg:n vauhtipyörä, joka tarjoaa tasaisen ja mukavan toiminnan jopa raskaan treenin aikana.

Todella tukeva kuntopyörä vakavaan treeniin, treenitietokoneella, sykemittarilla sekä hiljaisella ja miellyttävällä toiminnalla. Voit valita kunto-ohjelman (ajan, matkan tai kalorien mukaan) ja tietokone säätelee vastuksen automaattisesti harjoituksen ajaksi sähköisellä servomoottorilla. Ohjelmat on suunniteltu eri keskittymään eri tyyppisiin harjoitusmuotoihin, kuten intervalliin, kestävyyteen tai rasvanpolttoon. Voit myös säätää vastusta manuaalisesti 32 eri tason väliltä. Ohjaustangossa on käsipulssisensorit, joiden avulla voit seurata kehon tilaasi harjoituksen aikana. Laitteessa on myös pidike älypuhelimelle/tabletille. Epsilon Exceed MX90 oni kookas ja sen taivutettu ohjaustanko antaa hyvän pidon. Ohjaustangon kulmaa sekä myös istuimen asentoa voi säätää korkeus- ja pituussuunnassa. Tämä mahdollistaa ergonomisen asennon löytämisen niin lyhyille kuin pidemmillekkin henkilöille. Satulassa on mukava malli, jossa on suhteellisen suuri istuma-alue. Vauhtipyörä on 9 kg painavia, mikä takaa erittäin tasaisen toiminnan jopa raskaammalla vastuksella. Raskaan vauhtipyörän etuna ei ole pelkästään sen tasainen rullaus vaan voit asettaa korkeamman mahdollisen vastuksen toisin kuin pienemmissäå laitteissa.Tämä mahdollisuus on erityisen arvokas intervalliharjoittelussa. Vauhtipyörä toimii vetohihnalla ja vastus generoituu magneetista. Epsilon MX90 on hiljainen eikä juuri värähtele, mikä tekee siitä tehokkaan välineen kotitreeniin. Epsilon Exceed MX90 on kytketään tavalliseen pistorasiaan mukana tulevalla verkkovirralla. Harjoituksen jälkeen laite voidaan taittaa ja siirtää etutukijalkojen sisään integroitujen kuljetuspyörien avulla. - 9 kg: n painava vauhtipyörä - Elektroninen vastuksenohjaus - 12 esiasetettua kunto-ohjelmaa - Näyttö: Pulssi, aika, nopeus, etäisyys, kalorit, kierrosluku, kehon rasva, kello, lämpötila - Älypuhelimen / tabletin pidike - Sykemittari, käsipulssi - Ohjaustangon kuma säädettävissä - Säädettävä istuin korkeus ja pituussuuntaan - Pullonpidike - Maksimikuorma 150 kg - Nettopaino: 40,5 kg - Kokonaispaino: 46,5 kg - Mitat (PxLxK): 109 x 56 x 149 cm - Pakkauksen mitat: 109 x 27 x 69 cm Tuote vaatii lopullisen kokoamisen ennen kuin sitä voidaan käyttää. Ohjeet ruotsiksi.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Sportigista

Kotitreeniä vuodesta 2005! Liikeideanamme on myydä hyvälaatuisia kotitreenituotteita ilman että ne sen vuoksi maksaisivat omaisuuksia. Meistä ei ole erityisen vaikeaa myydä joko korkealaatuisia tai hyvin edullisia kuntoilutarvikkeita.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna