Säästa satoja kuntolaitteissa

KLIKKAA TÄSTÄ

60 päivän palautusoikeus

Ilmainen toimitus yli 200€

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Tietoa meistä - Sportig.fi

Kotitreeniä vuodesta 2006!

Liikeideanamme on myydä hyvälaatuisia kotitreenituotteita ilman että ne sen vuoksi maksaisivat omaisuuksia. Meistä ei ole erityisen vaikeaa myydä joko korkealaatuisia tai hyvin edullisia kuntoilutarvikkeita. Vaikeus on näiden kahden tekijän yhdistämisessä!

Kaikki Sportig.fi:n tuotteet on valittu silmällä pitäen laatua, hintaa ja käyttäjäystävällisyyttä. Tavoitteenamme on kyetä tarjoamaan kaikissa tuotekategorioissa kaikkein edullisin vaihtoehto, olipa kyse sitten kuntopyörästä, crosstrainerista, juoksuhihnasta tai kuntokeskuksesta.

Sportig.fi on osa Nordbutiker-ketjua. Nordbutiker on verkkokauppa, jonka päätuoteryhmä ovat kevyet, sähkökäyttöiset ajoneuvot, kuten sähköpyörät ja sähköpotkulaudat mutta myös kodin kuntoilutuotteet.

Meillä on Pohjoismaissa joukko itse kehittämiämme verkkokauppoja, joissa myymme omia tuotemerkkejämme. Aloitusvuodesta 2006 lähtien olemme Pohjoismaissa toimittaneet tuotteita yli 200 000 tyytyväiselle asiakkaalle. Pääkonttorimme ja varastomme sijaitsevat Ruotsissa, aivan Tukholman ulkopuolella, missä meitä on tätä nykyä noin: 35 työntekijää.

Tietoa Sportigista

Kotitreeniä vuodesta 2005! Liikeideanamme on myydä hyvälaatuisia kotitreenituotteita ilman että ne sen vuoksi maksaisivat omaisuuksia. Meistä ei ole erityisen vaikeaa myydä joko korkealaatuisia tai hyvin edullisia kuntoilutarvikkeita.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna