Säästa satoja kuntolaitteissa

KLIKKAA TÄSTÄ

60 päivän palautusoikeus

Ilmainen toimitus yli 200€

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 300,0 €

Crosstrainer - Epsilon XT90

499 €

(sis. alv)

799 €

Varastossa

  • Säästät300,0 €
  • Useita korkeita testiluokituksia!
  • Suuri ja kestävä ellipsilaite
  • Tyylikäs muotoilu, erittäin hiljainen

Tuotekuvaus

Epsilon XT90 on iso ja tukeva crosstrainer, jossa on kehittynyt laite useilla valmiilla kuntoiluohjelmilla. Mallissa on raskas 9 kg:n vauhtipyörä, joka tarjoaa tasaisen ja mukavan toiminnan raskaan vastustuskyvyn takia.

Todella tukeva crosstrainer vakavaan treenaamiseen treeniohjelmilla, sykemittarilla sekä hiljaisella ja helpolla toiminnalla. Epsilon XT90 on suuri ja vakaa crosstrainer, joka on varustettu innovatiivisella tietokoneella, josta voi valita valmiiksi ohjelmoiduista kunto-ohjelmista mieluisimman. Voit valita, kunto-ohjelman riippuen tavoitteistasi (aika, matka tai kalorit) ja tietokone valitsee vastuksen automaattisesti harjoituksen ajaksi sähköisellä servo-moottorilla. Kunto-ohjelmat on suunniteltu keskittymään tiettyyn tarkoitukseen, esim. intervalli, kestävyys tai rasvanpoltto. Halutessasi voit myös kuntoilla manuaalisesti, hyödyntäen 32 eri tasoa.Voit seurata kehosi tilaa kuntoilun aikana, ohjaustangon käsipulssisensorin avulla. Laitteen tietokone on myös varustettu älypuhelin- ja tablettipidikkeellä. Epsilon XT90 on hyvän kokoinen ja sen korkea ohjaustanko tarjoavaa ergonomisen asennon, lyhyille sekä pitkille ihmisille. Askelpituus on 41 cm, mikä antaa tehokkaan harjoittelun ja luonnollisen tuntuman. Kuntolaitteiden hyvin muotoillun koon ansiosta sinulla on erinomainen vakaus jopa todella voimakkaalle harjoittelulle. Vauhtipyörä on 9 kg, mikä takaa erittäin vakaan ja tasaisen toiminnan jopa raskaammalla vastuksella. Raskaan vauhtipyörän etuna ei ole pelkästään tasainen toiminta, vaan voit valita korkeamman maksimivastuksen, kuin pienemmillä laitteilla. Tämä on erityisen tärkeä ominaisuus intervalliharjoittelussa, jossa kuntoilu voi olla haastavampaa. Vauhtipyörä toimii vetohihnalla ja magneettivastuksilla. Tämä antaa erittäin hiljaisen ja värähtelemättömän toiminnan, joka on erityisen tärkeä ominaisuus kotona treenatessa. Epsilon XT90 on kytketään verkkovirtaan vakiovarusteena tulevalla virtajohdolla. Kuntoilun jälkeen laite on helppo siirtää etutukijalkoihin integroitujen pyörien avulla. - 9 kg vauhtipyörä - Askelpituus 42 cm - Elektroninen vastuksenohjaus - 12 esiasetettua kuntoiluohjelmaa - Näyttö: syke, aika, nopeus, matka, kalorit, RPM, rasvanpoltto, kello, lämpötila - älypuhelimen ja tabletin pidike - Sykemittari, käsipulssi - Pullonpidike - Max. kuorma 150 kg - Kokonaispaino: 58 kg - Mitat (PxLxK): 166 x 70 x 158 cm - Kartongin mitat: 142,5 x 34 x 87,5 cm Tuote vaatii kokoamista ennen kuin sitä voidaan käyttää. Ohjeet ruotsiksi.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Sportigista

Kotitreeniä vuodesta 2005! Liikeideanamme on myydä hyvälaatuisia kotitreenituotteita ilman että ne sen vuoksi maksaisivat omaisuuksia. Meistä ei ole erityisen vaikeaa myydä joko korkealaatuisia tai hyvin edullisia kuntoilutarvikkeita.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna