Säästa satoja kuntolaitteissa

KLIKKAA TÄSTÄ

60 päivän palautusoikeus

Ilmainen toimitus yli 200€

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 150,0 €

Spinningpyörä - Spinstar Trainer

249 €

(sis. alv)

399 €

Varastossa

  • Säästät150,0 €
  • Kotitreeni kaikille
  • Nopeat toimitukset
  • Ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Tuotekuvaus

Jokaiselle sopiva helppokäyttöinen ja ergonominen spinningpyörä.

Hyvin hiljaisen hihnakäytön ansiosta tämä spinningpyörä sopii hyvin kotioloihin, koska harjoittelu sillä ei häiritse ei naapureita eikä muita perheenjäseniä.

 

Spinningpyörä on varustettu sekä korkeus- että syvyyssuuntaan säädettävällä satulalla, minkä ansiosta se voidaan mukauttaa ergonomisesti käyttäjän mukaan. Myös ohjaustangon korkeuden voi säätää. Eri treenausasentojen vaatimien useampien otemahdollisuuksien lisäksi ohjaustangossa on sisäänrakennettu sykemittari treenauksen lisäoptimoinniksi.

 

Monitoimitietokone mahdollistaa treenauksen mukauttamisen tietoihin kuten nopeuteen, matkaan, aikaan ja kaloreiden kulutukseen.

 

Jalkakiinnikkeillä varustetut polkimet estävät jalan liukumisen. Treenipyörän poljinkengän mitta on 9/16 tuumaa, minkä johdosta sen voi helposti vaihtaa pyöräilykengille tarkoitettuihin SPD-polkimiin.

 

Kahden kätevän kuljetuspyörän avulla pyörän voi helposti siirtää sivuun, kun treenit päättyvät.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Sportigista

Kotitreeniä vuodesta 2005! Liikeideanamme on myydä hyvälaatuisia kotitreenituotteita ilman että ne sen vuoksi maksaisivat omaisuuksia. Meistä ei ole erityisen vaikeaa myydä joko korkealaatuisia tai hyvin edullisia kuntoilutarvikkeita.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna