Säästa satoja kuntolaitteissa

KLIKKAA TÄSTÄ

60 päivän palautusoikeus

Ilmainen toimitus yli 200€

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 250,0 €

Epsilon Airbike

649 €

(sis. alv)

899 €

Varastossa

Tuotekuvaus

Epsilon Airbike -pyörä on tehokas kuntopyörä, joka sopii täydellisesti heille, jotka haluavat treenata toiminnallisesti ja keskittyä intervalliharjoitteluun.

Epsilon Airbike -pyörää käytetään usein muun muassa crossfitissä. Rakenteen ansiosta harjoitat sekä käsiä että jalkoja ja tuuletinvastuksen avulla saat kovemman vastuksen, mitä enemmän poljet. 

Epsilon Airbike -pyörää käytetään yleensä lyhyiden intervalliajojen aikana, ja se haastaa koko kehon. Pyörässä on myös vahvat tapit, joilla jalat voivat levätä, jos päätät kuormittaa vain ylävartalon. Mittari on toimiva ja helppokäyttöinen. Siinä on mahdollisuus asettaa ajastin valmiille matkoille intervalliharjoittelussa.

Epsilon Airbike -pyörää käytetään yleensä lyhyiden intervalliajojen aikana, ja se haastaa koko kehon. Pyörässä on myös vahvat tapit, joilla jalat voivat levätä, jos päätät kuormittaa vain ylävartalon.

Pyörän mittari on toimiva ja helppokäyttöinen. Siinä on mahdollisuus asettaa ajastin valmiille matkoille intervalliharjoittelussa. nähdä kuinka kauan harjoittelet, sykkeesi, seurata nopeutta ja kalorien kulutusta sekä paljon muuta.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Sportigista

Kotitreeniä vuodesta 2005! Liikeideanamme on myydä hyvälaatuisia kotitreenituotteita ilman että ne sen vuoksi maksaisivat omaisuuksia. Meistä ei ole erityisen vaikeaa myydä joko korkealaatuisia tai hyvin edullisia kuntoilutarvikkeita.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna