Säästa satoja kuntolaitteissa

KLIKKAA TÄSTÄ

60 päivän palautusoikeus

Ilmainen toimitus yli 200€

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 230,0 €

Kuntopyörä - Epsilon MX90-ES

569 €

(sis. alv)

799 €

Varastossa

  • Säästät230,0 €
  • Kotitreeni kaikille
  • Nopeat toimitukset
  • Ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Tuotekuvaus

Epsilon MX90-ES on makuu-/istuin asennossa käytettävä kuntopyörä niille, jotka haluavat treenata vaihtoehtoisessa ajoasennossa. Mallissa on erittäin mukava istuin sekä edistyksellinen treenitietokone, jossa useita eriasennettuja treeniohjelmia. Vauhtipyörä painaa 9 kg, jonka ansiosta toiminta on tasainen ja miellyttävä, myös suurilla vastusasetuksilla. Matala runko helpottaa kuntolaitteelle nousua ja siitä poistumista.

MX90-ES on varustettu innovatiivisella treenitietokoneella, johon on esiasennettu useita erilaisia treeniohjelmia. Voit valita, miten pitkään treeniohjelma kestää (ajan lisäksi voit valita esiasennettujen matkan pituuksien tai kalorikulutuksen mukaisesti), ja tietokone säätelee vastusta automaattisesti treenin aikana servomoottorilla. Ohjelmat on suunniteltu erilaisiksi, jotta saat juuri sen tyyppisen treenin, kuin minäkin päivänä haluat. Sinun on tottakai mahdollista myös säädellä vastusta manuaalisesti 32 eri tasolla. Tietokoneessa on myös teline älypuhelimelle tai tabletille. Epsilon MX90-ES on reilun kokoinen, joka tekee mallista hyvin tukevan. Erityisen matala runko helpottaa laitteelle nousua ja siitä poistumista. Ohjaustangon kulmaa sekä istuimen asentoa pystyy säätämään ergonomisen ajoasennon saavuttamiseksi sekä lyhyille että pitkille käyttäjille. Istuin on erittäin mukava, ja siinä on korkea ergonomisesti suunniteltu selkänoja. Istuimen alla on vaaka-asentoiset kahvat, joihin on itegroitu sykemittarit. Kahvojen avulla pystyt myös muuttamaan istuimen asentoa treenin aikana. 9 kg vauhtipyörä takaa tasaisen ja sujuvan toiminnan myös suuremmilla vastusasetuksilla. Painavan vauhtipyörän etuna ei ole pelkästään tasainen toiminto, vaan myös maksimivastustaso on suurempi, toisin, kuin pienemmillä kuntolaitteilla. Tätä ominaisuutta arvostetaan eritoten intervalliharjoittelun aikana, sillä treenistä saa entistä haastavemman. Vauhtipyörä toimii hihnavedolla ja magneettivastuksella. Näiden ansiosta toiminta on hiljainen ja tärinävapaa, joka on erityisen hyvä ominaisuus kotioloissa treenatessa, jos ympäristö saattaa häiriintyä kovemmista äänistä. Epsilon MX90-ES kiinnitetään standardiin seinäpistokkeeseen mukana tulevalla AC adapterilla. Sinun ei siis tarvitse tuhlata paristoja. Treenin jälkeen latteen saa helposti siirrettyä syrjään etutukijalkoihin integroitujen pyörien avulla. - 9 kg vauhtipyörä - Elektroninen vastuksen säätö - 12 kpl esiasennettua treeniohjelmaa - Tietokoneelta voi tarkastella: syke, aika, nopeus, matka, kalorit, kierrosnopeus, kehon rasva, kello, lämpö - Teline älypuhelimelle/tabletille - Sykemittari, otekahvoissa - Ohjaustangon kaltevuus säädettävissä - Pituussuunnassa säädettävä istuin - Juomapulloteline - Maksimikuorma 150 kg - Nettopaino 51 kg - Bruttopaino 57 kg - Mitat (PxLxK): 165 x 56 x 114 cm - Pakkauksen mitat: 154,5 x 31 x 65 cm Tuote toimitetaan pahvhilaatikossa ja vaatii kokoamista ennen käyttöönottoa. Englanninkieliset ohjeet mukana.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Sportigista

Kotitreeniä vuodesta 2005! Liikeideanamme on myydä hyvälaatuisia kotitreenituotteita ilman että ne sen vuoksi maksaisivat omaisuuksia. Meistä ei ole erityisen vaikeaa myydä joko korkealaatuisia tai hyvin edullisia kuntoilutarvikkeita.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna