Säästa satoja kuntolaitteissa

KLIKKAA TÄSTÄ

60 päivän palautusoikeus

Ilmainen toimitus yli 200€

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 450,0 €

Kuntopyörä - Epsilon MX70

249 €

(sis. alv)

699 €

Varastossa

  • Säästät450,0 €
  • Vastuksen 32 tasosta
  • Lujatekoinen magneettijarullinen kuntopyörä
  • Ergonomisen asennon

Tuotekuvaus

Epsilon MX70 on lujatekoinen magneettijarullinen kuntopyörä, jossa on painava vauhtipyörä ja useita valmiita kunto-ohjelmia sekä sykemittari. Malli on miellyttävä käyttää sekä siinä on erittäin hyvät säätömahdollisuudet ergonomisen asennon löytämiseksi.

Tukeva ja edullinen kuntopyörä treeniohjemilla, sykemittarilla sekä hiljaisella ja miellyttävällä toiminnalla. Epsilon MX70- kuntopyörä on kiinteä kuntoilulaite, joka on varustettu innovatiivisella tietokoneella. Sen avulla lataat valmiiksiohjelmoituja kunto-ohjelmia. Voit valita kunto-ohjelman ominaisuuksien mukaan (aika, matka, kalorit) ja tietokone ohjaa vastuksen automaattisesti harjoituksen ajaksi sähköisellä servomoottorilla. Ohjelmat on suunniteltu keskittymään tietyn tyypppiseen liikuntasuoritukseen riippuen siitä mitä haluat, kuten intervalli, kestävyys tai rasvanpoltto. Halutessasi voit myös valita vastuksen manuaalisesti 32 tasosta. Ohjaustangossa on pulssisensorilevy, millä voit seurata sykettäsi liikuntasuorituksen aikana.

Kuntopyörässä on erittäin hyvät säätömahdollisuudet, joten jokainen käyttäjä löytää varmasti ergonomisen asennon. Lisäksi satulatolppaa voi säätää korkeussuunnassa, sekä istuinta voi työntää pituussuunnassa. Ohjaustankoa voi myös säätää halutulla tavalla kaltevuussuunnassa.

 

Vauhtipyörä painaa 6 kg, mikä takaa tasaisen tunteen, jopa raskaammilla vastusasteilla. Sen takia voit asettaa maksimaalisen vastuksen, mikä ei pienemmissä laitteissa ole mahdollista. Vauhtipyörää toimii vetohihnalla ja vastusmagnetismin avulla. Tämä antaa erittäin hiljaisen ja värähtelemätön toiminnan, joka on erityisen tärkeä kodissa, joissa ympäristö voi häiriintyä melusta.

 

Epsilon MX70 kytketään suoraan pistorasiaan mukana tulevalla verkkolaitteella.Työharjoittelun jälkeen laite voidaan taittaa ja kuljettaa etutukijalkojen sisään integroitujen pyörien avulla.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Sportigista

Kotitreeniä vuodesta 2005! Liikeideanamme on myydä hyvälaatuisia kotitreenituotteita ilman että ne sen vuoksi maksaisivat omaisuuksia. Meistä ei ole erityisen vaikeaa myydä joko korkealaatuisia tai hyvin edullisia kuntoilutarvikkeita.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna