Säästa satoja kuntolaitteissa

KLIKKAA TÄSTÄ

60 päivän palautusoikeus

Ilmainen toimitus yli 200€

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 230,0 €

Juoksumatto - Epsilon L125

469 €

(sis. alv)

699 €

Varastossa

  • Säästät230,0 €
  • Kotitreeni kaikille
  • Nopeat toimitukset
  • Ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Tuotekuvaus

Epsilon L125 on juoksumatto, jossa on monia käytännöllisiä ominaisuuksia. Tämä mahdollistaa monipuolisen ja tehokkaan harjoittelun kotonasi. Voimakas moottori 1,25 hv: n 12 km/h huippunopeudella, jonka voit myös asettaa manuaalisesti kolmeen eri kulmaan. Saatavilla on useita esiasetettuja kunto-ohjelmia. Kädensijoissa käytännölliset sykemittarit. Huom: Nyt ilmainen kotiinkuljetus sisältyy hintaan!

Todella edullinen moottoroitu juoksumatto, jonka mattonopeus on 12 km/h, ja moottoriteho jopa 1,25Hv. Epsilon L125 on juoksumatto, joka sisältää sykemittarin, jolla voi pitää kirjaa harjoituksesta. Sinulla on kaksitoista esiasetettua kunto-ohjelmaa käyttettävissä. Ne voivat muuttaa nopeutta automaattisesti harjoituksen aikana: sinun tarvitsee vain valita sopiva kesto ja -nopeus, ja sitten vain juosta. Manuaalisesti juokseminen on tietenkin on myös mahdollista. Nopeudenhallinnan lisäksi laite näyttää lukuisia mielenkiintoisia tietoja harjoituksen aikana, kuten nopeuden, etäisyyden, ajan ja kalorinkulutuksen. Käsikahvoissa on sykemittarin, jolla voit seurata kehon tilaa harjoittelun aikana. Kun treeni on ohi, voit helposti taittaa juoksumaton säilytykseen. Epsilon L125:ssä on myös pyörät, joilla voit liikuttaa laitetta helposti. - Moottorin vahvuus: 1,25 hv - Nopeus: 0,8 - 12 km / h, rengaspaksuus 1,4 mm - Juoksupinta: 120 x 40 cm - Käsin kallistettava juoksumatto kolmessa eri kulmassa - Taitettava - Tietokone näyttää ajan, nopeuden, etäisyyden, kalorien kulutuksen ja pulssin - 12 esiasetettua kunto-ohjelmaa - Sykemittari kahvoissa - Taitettavat pyörät liikuttamista varten - Max. käyttäjän paino 100 kg - Hätäpysäytys - Ulkomitat (PxLxK): 148 x 67 x 125 cm - Koko taitettuna (PxLxK): 67 x 65,8 x 142,8 cm - Nettopaino: 43,1 kg Kuvassa oleva mies on 180 cm pitkä. Juoksumatto vaatii kokoamista ennen käyttöönottoa. Englanninkieliset kokoamisohjeet tulevat mukana.

Erittelyt

Varaosat

Arvostelua

Tietoa Sportigista

Kotitreeniä vuodesta 2005! Liikeideanamme on myydä hyvälaatuisia kotitreenituotteita ilman että ne sen vuoksi maksaisivat omaisuuksia. Meistä ei ole erityisen vaikeaa myydä joko korkealaatuisia tai hyvin edullisia kuntoilutarvikkeita.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna