Säästa satoja kuntolaitteissa

KLIKKAA TÄSTÄ

60 päivän palautusoikeus

Ilmainen toimitus yli 200€

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 273,7 €

Täydellinen setti – Painopenkki, squat rack, levytanko ja painot

449 €

(sis. alv)

722,7 €

Varastossa

Tuotekuvaus

Täydellinen setti sinulle, joka haluaa monipuolista treeniä kotona! Painopenkki, kyykkyteline sekä painotanko ja painot super- hintaan. Sopeuta ja yhdistä, saadaksesi maksimaalisesti kaikki ulos treenaamisesta. 

 • Harjoittelupenkki Advanced 
  Säädettävä ja vakaa treenipenkki. Penkillä on säädettävä selkä - sekä istu osa. Voi säätää moneen tilanteen.Vaakastaistuakseen. 
   

 • Kyykkyteline 
  Kaksiosainen ja säädettävä kyykkyteline, joka soveltuu penkkipunnerrukseen sekä kyykkyyn täydellä hitsatulla rakennella.Teline on vapaa seisova ja sen takia, se soveltuu eri tanko pituudelle. Telineen alla olevien pyörien takia, telinettä voi helposti muuttaa toivoen mukaan treenaamisen jälkeen. 

 

 • Levytanko 
  Kromattu levytanko, joka soveltuu telineeseen. Pituus 180 cm ja 25 mm. 
   

 • Levypainot kumikuorilla 
  Kuusi (6) kpl levypainoja kumikuorilla. Kaksi (2) kpl 5 kg painoja, kaksi (2) kpl 10 kg painoja ja kaksi (2) kpl 15 kg painoja. Toivomuksen mukaan voit aina ostaa lisää painoja, jos haluat. 

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Sportigista

Kotitreeniä vuodesta 2005! Liikeideanamme on myydä hyvälaatuisia kotitreenituotteita ilman että ne sen vuoksi maksaisivat omaisuuksia. Meistä ei ole erityisen vaikeaa myydä joko korkealaatuisia tai hyvin edullisia kuntoilutarvikkeita.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna