Säästa satoja kuntolaitteissa

KLIKKAA TÄSTÄ

60 päivän palautusoikeus

Ilmainen toimitus yli 200€

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 500,0 €

Juoksumatto - Epsilon LS200 V2

499 €

(sis. alv)

999 €

Varastossa

  • Säästät500,0 €
  • Kotitreeni kaikille
  • Nopeat toimitukset
  • Ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Tuotekuvaus

Juoksumatto LS200 V2 on stabiili juoksumatto, jos treenauksen kätevyys on tärkeää. Juoksumatto on suunniteltu siten, että treenaus onnistuu helposti myös kotona. 2 hv moottori ja reilu juoksupinta selviytyvät useimmista haasteista. Matolla voi kävellä tai juosta 16 km/h ja jopa 12 % kaltevuudessa.

Juoksumatto koostuu kuudesta sisäisestä ja kahdesta ulkoisesta elastisesta tyynystä, jotka antavat miellyttävämmän, vaivoja vastustavan juoksulenkin.

 

Säilytys on helppoa. Taita juoksumatto kokoon ja siirrä se pois, kun treenijakso on päättynyt. 5 tuuman LCD-näyttö osoittaa taittuneen matkan, kuluneen ajan, juoksunopeuden ym. Kädensijassa on sykemittari, joka tukee sykkeen silmällä pitämistä ja treenauksen maksimointia. 36 esiasennettua ohjelmaa antavat inspiraatiota, joiden avulla löytyy sopiva ja parhaiten motivoiva treenaus. Jos useammat perheenjäsenet käyttävät juoksumattoa, asetukset voi tehdä jokaiselle erikseen. Siten kaikki saavat oikeaa treenausdataa. Jos lenkille haluaa viihdettä, älytabletin voi helposti sijoittaa säädettävälle, ohjauspaneeliin sijoitetulle pidikkeelle.

 

Määrättyä loppuasennusta vaaditaan. Englanninkielinen asennusohje liitteenä.

 

Erittelyt

Varaosat

Arvostelua

Tietoa Sportigista

Kotitreeniä vuodesta 2005! Liikeideanamme on myydä hyvälaatuisia kotitreenituotteita ilman että ne sen vuoksi maksaisivat omaisuuksia. Meistä ei ole erityisen vaikeaa myydä joko korkealaatuisia tai hyvin edullisia kuntoilutarvikkeita.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna