Spinningpyörä - Spinstar Sprinter

Enter fullscreen
 • Spinningcykel - Spinstar Sprinter
 • Spinningcykel - Spinstar Sprinter
 • Spinningcykel - Spinstar Sprinter

  Rungossa säädettävä iskunvaimennin, joka lisää mukavuutta.

 • Spinningcykel - Spinstar Sprinter

  Juomapulloteline ja mukana tuleva juomapullo.

 • Spinningcykel - Spinstar Sprinter

  Säädettävät tukijalat ovat must epätasaisella alustalla.

 • Spinningcykel - Spinstar Sprinter

  Portaaton vastuksen säätö.

 • Spinningcykel - Spinstar Sprinter

  Alumiinipolkimet, joissa niihin kuuluvat jalkakorit.

 • Spinningcykel - Spinstar Sprinter

  Mukava satula, jossa leveä istuinala.

 • Spinningcykel - Spinstar Sprinter

  Satulassa useita säätömahdollisuuksia, mm. korkeus- ja etäisyyssuunnissa.

 • Spinningcykel - Spinstar Sprinter

  Moniotetanko sykemittareilla ja treenitietokoneella.

 • Spinningcykel - Spinstar Sprinter

  Siirtopyörät, joiden avulla spinningpyörä on helppo siirtää treenin jälkeen.

Arrow Right Arrow Left
Alkuperäinen hinta: 319€
299€
 Ilmainen toimitus kotiin!
OutOfStock
299
EUR
Spinningpyörä - Spinstar Sprinter
60402010
60402010
Spinstar Sprinter on todella edullinen spinningpyörä, jonka toiminta on hiljainen ja miellyttävä. Mallissa on 15 kg:n vauhtipyörä, jonka ansiosta ajotuntuma on tasainen, myös suuremmilla vastusasetuksilla. Satulaa pystyy säätämään usealla tavalla, jotta ajoasento olisi mahdollisimman ergonominen. Korilliset polkimet mukana, kuten myös sykemittari.Erittäin edullinen spinningpyörä hintaluokkaansa nähden painavalla vauhtipyörällä. Hiljainen ja vakaa toiminta kiitos hihnavedon. Satulan korkeus on säädettävissä, joka mahdollistavaa optimaalisen istuma-asennon. Voit myös siirtää satulan omasta pyörästäsi helposti standardikiinnityksen takia. Lisäksi Spinstar Sprinter-runko on varustettu iskunvaimentimella, joka lisää mukavuutta. Varvaskoukut polkimen remmissä tarjoaa lisävoimaa polkemiseen ja minimoi lipsumisen riskin. Polkimissa on standardikiinnitys (9/16 tuumaa). Ne, jotka haluavat käyttää pyöräilykenkiä harjoituksen aikana, voivat myös vaihtaa omat polkimet laitteeseen. Malli on varustettu hiljaisella hihnavedolla, joka on pitkälti ottanut ketjujen paikan. Hihnaveto minimoi melua, ja poistaa lähes kaiken tärinän (joka aiheuttaa melua lattiaa vasten), jota yleensä ketjuvetoisissa laitteissa syntyy enemmän. Luonnollisesti malli ei ole "taakse poljettava" hihnavedosta huolimatta, vaan vauhtipyörä pyörittää polkimia, kuin muissakin spinningpyörissä! Mallin etujaloissa on pyörät, joilla voit siirtää laitteen helposti syrjäänharjoittelun jälkeen. - Mitat asennettuna: 103 x 45 x 105 cm - Pakkauksen koko: 100 x 21,5 x 78 cm - Vauhtipyörä: 15 kg, halkaisija 38 cm - Hiljainen hihnaveto - Paino n. 38 kg - Maksimikuorma: 120 kg - Treenitietokone: LCD-näyttö, nopeus, matka, aika, kalorien kulutus - Pullonpidike sekä juomapullo - Tankoon integroitu sykemittari - Satulaa voidaan säätää sekä korkeus- että pituussuunnassa - Ohjausta voidaan säätää pystysuunnassa - Ergonominen ohjaustanko, eri tartuntavaihtoehtoja - Siirtopyörät - Alumiinipolkimet (voidaan korvata SPD:llä niille, jotka haluavat käyttää polkupyöräjalkineita) - Polkimissa korit - Istuimen korkeus polkimen alimpaan asentoon nähden: 70-86 cm - Istuimen vaakasäätö: 6 cm - Ohjaustangon korkeuden säätö: 16 cm - Ohjaustangon vaakasäätö: 11 cm Spinstar Sprinter jarrujärjestelmän jarrupalat ovat, kuten useimmissa muissakin spinningpyörissä, huopaa. Jotta jarrupalat kestävät mahdollisimman kauan, jarrupalat on voideltava säännöllisesti esim. silikonisprayllä. Tämä helpottaa myös vastuksen hienosäätöä, koska jarrulevy jarruttaa hyvin voimakkaasti kosketettaessa vauhtipyörää. Englanninkieliset käyttöohjeet ovat mukana.
Saatavuus
Out Of Stock   Tuote on poistettu valikoimastamme 
 
 

Spinstar Sprinter on todella edullinen spinningpyörä, jonka toiminta on hiljainen ja miellyttävä. Mallissa on 15 kg:n vauhtipyörä, jonka ansiosta ajotuntuma on tasainen, myös suuremmilla vastusasetuksilla. Satulaa pystyy säätämään usealla tavalla, jotta ajoasento olisi mahdollisimman ergonominen. Korilliset polkimet mukana, kuten myös sykemittari.

Erittäin edullinen spinningpyörä hintaluokkaansa nähden painavalla vauhtipyörällä. Hiljainen ja vakaa toiminta kiitos hihnavedon.

Satulan korkeus on säädettävissä, joka mahdollistavaa optimaalisen istuma-asennon. Voit myös siirtää satulan omasta pyörästäsi helposti standardikiinnityksen takia. Lisäksi Spinstar Sprinter-runko on varustettu iskunvaimentimella, joka lisää mukavuutta. Varvaskoukut polkimen remmissä tarjoaa lisävoimaa polkemiseen ja minimoi lipsumisen riskin. Polkimissa on standardikiinnitys (9/16 tuumaa). Ne, jotka haluavat käyttää pyöräilykenkiä harjoituksen aikana, voivat myös vaihtaa omat polkimet laitteeseen.

Malli on varustettu hiljaisella hihnavedolla, joka on pitkälti ottanut ketjujen paikan. Hihnaveto minimoi melua, ja poistaa lähes kaiken tärinän (joka aiheuttaa melua lattiaa vasten), jota yleensä ketjuvetoisissa laitteissa syntyy enemmän. Luonnollisesti malli ei ole "taakse poljettava" hihnavedosta huolimatta, vaan vauhtipyörä pyörittää polkimia, kuin muissakin spinningpyörissä!

Mallin etujaloissa on pyörät, joilla voit siirtää laitteen helposti syrjäänharjoittelun jälkeen.

- Mitat asennettuna: 103 x 45 x 105 cm
- Pakkauksen koko: 100 x 21,5 x 78 cm
- Vauhtipyörä: 15 kg, halkaisija 38 cm
- Hiljainen hihnaveto
- Paino n. 38 kg
- Maksimikuorma: 120 kg
- Treenitietokone: LCD-näyttö, nopeus, matka, aika, kalorien kulutus
- Pullonpidike sekä juomapullo
- Tankoon integroitu sykemittari
- Satulaa voidaan säätää sekä korkeus- että pituussuunnassa
- Ohjausta voidaan säätää pystysuunnassa
- Ergonominen ohjaustanko, eri tartuntavaihtoehtoja
- Siirtopyörät
- Alumiinipolkimet (voidaan korvata SPD:llä niille, jotka haluavat käyttää polkupyöräjalkineita)
- Polkimissa korit
- Istuimen korkeus polkimen alimpaan asentoon nähden: 70-86 cm
- Istuimen vaakasäätö: 6 cm
- Ohjaustangon korkeuden säätö: 16 cm
- Ohjaustangon vaakasäätö: 11 cm

Spinstar Sprinter jarrujärjestelmän jarrupalat ovat, kuten useimmissa muissakin spinningpyörissä, huopaa. Jotta jarrupalat kestävät mahdollisimman kauan, jarrupalat on voideltava säännöllisesti esim. silikonisprayllä. Tämä helpottaa myös vastuksen hienosäätöä, koska jarrulevy jarruttaa hyvin voimakkaasti kosketettaessa vauhtipyörää.

Englanninkieliset käyttöohjeet ovat mukana.
Saatat olla kiinnostunut myös tästä!
Pusselmatta 183 x 122 cm
Suojamatto 183 x 122 cm
29€
Bromskloss, Spinstar Sprinter och Trainer
Jarrupala, Sprinstar Sprinter
Alkuperäinen hinta: 29€
Juuri nyt:  17€
Nordbutiker AB
Organisaationumero 556908-9385
Hyväksytty yritysveroon
Nordbutiker Logo