Spinningpyörä - Spinstar Racer

Enter fullscreen
 • Spinningcykel - Spinstar Racer
 • Spinningcykel - Spinstar Racer
 • Spinningcykel - Spinstar Racer

  Ohjaustangon sekä etäisyyttä, että korkeutta voi säätää.

 • Spinningcykel - Spinstar Racer

  Moniotetanko sykemittareilla ja treenitietokoneella.

 • Spinningcykel - Spinstar Racer

  Portaaton vastuksensäätö.

 • Spinningcykel - Spinstar Racer

  Alumiinipolkimet, joissa niihin kuuluvat jalkakorit.

 • Spinningcykel - Spinstar Racer

  Satulaa voi säätää sekä etäisyys- että korkeussuunnissa.

 • Spinningcykel - Spinstar Racer

  Ergonominen sporttisatula, jossa useita säätömahdollisuuksia.

Arrow Right Arrow Left
3 995€
 Ilmainen toimitus kotiin!
OutOfStock
3995
EUR
Spinningpyörä - Spinstar Racer
60402110
60402110
Spinstar Racer on tukeva spinningpyörä, jossa on 18 kg:n vauhtipyörä. Mallissa on vahva teräsrunko, joka yhdessä raskaan vauhtipyörän kanssa, takaa intensiivisen treenin. Korilliset polkimet sekä sykemittari mukana.Edullinen ja kestävä spinningpyörä raskaalla vauhtipyörällä sekä hiljaisella ja miellyttävällä toiminnalla, kiitos hihnavedon. Mallissa on tukeva teräsrunko, joka yhdessä raskaan vauhtipyörän kanssa takaa intensiivisen treenin. Maksimikuorma on 150 kg. Polkimet, joissa on varvaskoukku, sekä sykemittari mukana. Etutukijaloissa on kumipäällysteiset pyörät, joiden avulla spinningpyörä on helppo siirtää syrjään treenin jälkeen. Ergonominen satula on säädettävissä korkeus- ja pituussuunnassa mahdollistaen optimaalisen ajoasennon. Satula on suunniteltu niin, ettei se estä verta virtaamasta jalkoihin. Satulassa on vakiokiinnitys, joten voit siirtää suosikkisatulasi omasta pyörästäsi. Laitteen ohjaustanko on moniasentomalli, mikä tarjoaa eri otevaihtoehtoja, joiden avulla voit treenata pystyasennossa, etukenossa tai seisten. Ohjaustankoa voidaan säätää myös pituussuunnassa, jotta voit optimoida parhaan ajoasennon. Varvaskoukut polkimen remmissä tarjoaa lisävoimaa polkemiseen ja minimoi otteen luistamisen riskin. Polkimissa on standardikiinnitys (9/16 tuumaa). Voit vaihtaa polkimet SPD-polkimiin, joihin sopii spinningkengät, tai vaihtaa polkimet omasta pyörästäsi. SpinStar Racerissa on myös säädettävät jalat, joita voi säätää lattian ollessa epätaisainen. Malli toimii hiljaisella hihnavedolla, joka on pitkälti ottanut ketjuvedon sijan. Hihnaveto minimoi melua, ja poistaa lähes kaiken tärinän (tärinä aiheuttaa lattiaa vasten melua), joka yleensä koituu ketjuvetoisista laitteista. Luonnollisesti pyörällä ei pysty polkemaan ns. takaperin, vaan vauhtipyörä pyörittääpolkimia, kuten muissakin spinningpyörissä. - Mitat asennettuna: 121 x 50 x 110 cm - Pakkauksen mitat: 111 x 24 x 84.5 cm - Vauhtipyörä: 18 kg, halkaisija 40 cm - Hihnaveto - Paino n. 48 kg - Maksimikuorma: 150 kg - Tietokone: LCD-näyttö, nopeus, matka, aika, kalorin poltto - Ohjaimessa integroitu sykemittari - Satulan säätö korkeus- ja pituussuunnassa - Ohjaustangon säätö pystysuunnassa - Ergonominen ohjaustanko, eri otevaihtoehtoja - Siirtopyörät - Alumiinipolkimet (voidaan korvata SPD:llä niille, jotka haluavat käyttää polkupyöräjalkineita) - Korilliset polkimet - Istuimen korkeus (satulan suhde polkimeen alhaisimmassa asennossa): 74-89 cm - Istuimen säätö (vaaka): 6 cm - Ohjaimen säätö (korkeus): 13,5 cm - Ohjaimen säätö (vaaka): 11 cm Spinstar Racerissa, kuten useimmissa missakin spinningpyörissä, jarrupala on huopaa. Jotta jarrujärjestelmän jarrupalat kestävät mahdollisimman kauan, jarrupalat on voideltava säännöllisesti esim. silikonisprayllä. Tämä helpottaa myös vastuksen hienosäätöä, koska jarrulevy jarruttaa hyvin voimakkaasti kosketettaessa vauhtipyörää. Kuvassa oleva mies on 180 cm pitkä. Englanninkieliset käyttöohjeet ovat mukana.
Saatavuus
Out Of Stock   Tuote on poistettu valikoimastamme 
 
 

Spinstar Racer on tukeva spinningpyörä, jossa on 18 kg:n vauhtipyörä. Mallissa on vahva teräsrunko, joka yhdessä raskaan vauhtipyörän kanssa, takaa intensiivisen treenin. Korilliset polkimet sekä sykemittari mukana.

Edullinen ja kestävä spinningpyörä raskaalla vauhtipyörällä sekä hiljaisella ja miellyttävällä toiminnalla, kiitos hihnavedon.

Mallissa on tukeva teräsrunko, joka yhdessä raskaan vauhtipyörän kanssa takaa intensiivisen treenin. Maksimikuorma on 150 kg. Polkimet, joissa on varvaskoukku, sekä sykemittari mukana. Etutukijaloissa on kumipäällysteiset pyörät, joiden avulla spinningpyörä on helppo siirtää syrjään treenin jälkeen.

Ergonominen satula on säädettävissä korkeus- ja pituussuunnassa mahdollistaen optimaalisen ajoasennon. Satula on suunniteltu niin, ettei se estä verta virtaamasta jalkoihin. Satulassa on vakiokiinnitys, joten voit siirtää suosikkisatulasi omasta pyörästäsi. Laitteen ohjaustanko on moniasentomalli, mikä tarjoaa eri otevaihtoehtoja, joiden avulla voit treenata pystyasennossa, etukenossa tai seisten. Ohjaustankoa voidaan säätää myös pituussuunnassa, jotta voit optimoida parhaan ajoasennon. Varvaskoukut polkimen remmissä tarjoaa lisävoimaa polkemiseen ja minimoi otteen luistamisen riskin. Polkimissa on standardikiinnitys (9/16 tuumaa). Voit vaihtaa polkimet SPD-polkimiin, joihin sopii spinningkengät, tai vaihtaa polkimet omasta pyörästäsi. SpinStar Racerissa on myös säädettävät jalat, joita voi säätää lattian ollessa epätaisainen.

Malli toimii hiljaisella hihnavedolla, joka on pitkälti ottanut ketjuvedon sijan. Hihnaveto minimoi melua, ja poistaa lähes kaiken tärinän (tärinä aiheuttaa lattiaa vasten melua), joka yleensä koituu ketjuvetoisista laitteista. Luonnollisesti pyörällä ei pysty polkemaan ns. takaperin, vaan vauhtipyörä pyörittääpolkimia, kuten muissakin spinningpyörissä.

- Mitat asennettuna: 121 x 50 x 110 cm
- Pakkauksen mitat: 111 x 24 x 84.5 cm
- Vauhtipyörä: 18 kg, halkaisija 40 cm
- Hihnaveto
- Paino n. 48 kg
- Maksimikuorma: 150 kg
- Tietokone: LCD-näyttö, nopeus, matka, aika, kalorin poltto
- Ohjaimessa integroitu sykemittari
- Satulan säätö korkeus- ja pituussuunnassa
- Ohjaustangon säätö pystysuunnassa
- Ergonominen ohjaustanko, eri otevaihtoehtoja
- Siirtopyörät
- Alumiinipolkimet (voidaan korvata SPD:llä niille, jotka haluavat käyttää polkupyöräjalkineita)
- Korilliset polkimet
- Istuimen korkeus (satulan suhde polkimeen alhaisimmassa asennossa): 74-89 cm
- Istuimen säätö (vaaka): 6 cm
- Ohjaimen säätö (korkeus): 13,5 cm
- Ohjaimen säätö (vaaka): 11 cm

Spinstar Racerissa, kuten useimmissa missakin spinningpyörissä, jarrupala on huopaa. Jotta jarrujärjestelmän jarrupalat kestävät mahdollisimman kauan, jarrupalat on voideltava säännöllisesti esim. silikonisprayllä. Tämä helpottaa myös vastuksen hienosäätöä, koska jarrulevy jarruttaa hyvin voimakkaasti kosketettaessa vauhtipyörää.

Kuvassa oleva mies on 180 cm pitkä.

Englanninkieliset käyttöohjeet ovat mukana.
Saatat olla kiinnostunut myös tästä!
Pusselmatta 6 bitar, 183 x 122 cm
Suojamatto 183 x 122 cm
29€
Drivrem, Spinstar Racer
Vetohihna, Spinstar Racer
Alkuperäinen hinta: 25€
Juuri nyt:  17€
Nordbutiker AB
Organisaationumero 556908-9385
Hyväksytty yritysveroon
Nordbutiker Logo